Contact


Marjolein Macrander

Mocht je na het lezen van deze website graag contact willen over:

 • Een theaterworkshop of theatertraining.
  We stemmen aan de hand van een vraag af waar de theaterworkshop over zal gaan. “Ik kan lesgeven aan alle leeftijden. Jong of oud, ervaren en/of onervaren.”
 • Een regie.
  “Ik hou van regisseren aan de hand van eigen materiaal maar ook vind ik het heerlijk om een bestaand stuk, met geïnspireerde spelers voor het voetlicht te brengen.”
 • Coaching bij het ontwikkelen van je eigen materiaal.
  V
  oor bijvoorbeeld een theatervoorstelling, speech, preek, podcast, presentatie etc.
 • Een act of lied.
  Misschien is er een gelegenheid waar je graag een theatraal tintje aan wil geven. In overleg brengt Marjolein graag een passend lied ten gehore en/of maakt zij een toepasselijke act.
 • Een bedrijfstraining of assessment.
  Marjolein is een ervaren training en assessment acteur. Daarnaast werkt zij ook als co-trainer. In goed overleg komen we tot een passende samenwerking.

Vlak voor een optreden of als tussendoor, kan het voor een koor en koordirigent fijn zijn om te werken met regie van buitenaf, waarin presentatie, inhoud en muzikaliteit worden aangesproken en heel nauw samenkomen. Zo vergroot je de zeggingskracht en eigenheid van het koor, zodat elk lied opnieuw blijft boeien.

 • Brain in Shape.
  Om de geest scherp en het lichaam stromend te houden en/of we staan stil bij functies die wat minder worden en extra aandacht nodig hebben.
 • Een gesprek of coaching.
  “Aan de hand van je vraag kijk ik of ik voor jou de geschikte persoon ben en er voor je kan zijn met wat ik je kan bieden. Je bent van harte welkom”

Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tel: 0641509889

Martin Buber: “Alle werkelijke leven is ontmoeting”.

Logo Marjolein Macrander